Tervetuloa kirjautumaan Kasööriin


Voit kirjautua joko henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos sinulla ei ole sähköisiä tunnisteita, voit kirjautua palveluun myös luomallasi käyttäjätunnuksella. Suosittelemme kaikille käyttäjille sähköistä tunnistautumista, sillä se mahdollistaa apurahan käytön sopimuksen sähköisen allekirjoituksen ja lähetyksen.

Jos olet aikaisemmin kirjautunut luomallasi käyttäjätunnuksella ja haluat jatkossa kirjautua pankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella, voit siirtää aikaisemmat hakemuksesi vanhalta käyttäjätunnukseltasi käytettäviksesi myös pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kirjauduttaessa. Kirjaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella hakemusten siirtoa varten.

Kasöörissä hoidetaan
  • apurahan hakeminen
  • apurahan käytön sopimuksen teko
  • apurahahankeen raportointi ja tilitys
  • tiedotteiden anto
  • omien yhteystietojen ylläpito.
Huomioi, että mikäli apuraha myönnetään, apurahan käytön sopimuksen saa tehtyä vain sama henkilö / samoilla tunnuksilla millä hakemus oli tehty.

Apurahoja haettaessa tutustu ensin huolellisesti Ohjeet apurahan hakijalle -osioon. Löydät sieltä ajantasaiset ohjeet lomakkeiden täyttöä varten ja ne on hyvä tulostaa avuksi uuden hakemuksen tekoon.

Mikäli et löydä sieltä vastausta ongelmaasi, voit kysyä neuvoa toimisto@mmsaatio.fi. Teknisiin kysymyksiin vastaa hakemustuki@datalink.fi.


Kirjaudu sisään
 
 
Rekisteröidy

Salasana unohtunut?

Metsämiesten Säätiön tietosuojaseloste